2018 – Heart of the Country

Nyeste album fra Danmarks country-darling.

The Storm

med Ester Brohus | Heart of the Country

2016 – Game for the Gamblers

Med det nye og tiende album sætter Ester Brohus barren højt med en sangskrivning ud over det sædvanlige inden for genrerne roots og country. Inspirationen til de nye sange er fundet i en række skæbnefortællinger fra folk hun har mødt på sin vej, indspilningerne bliver bundet og spundet sammen i et unikt og udfordrende musikalsk univers, hvori hun med ærlighed og en tilpas stædighed holder fast i sine musikalske rødder og udtryk.

Game for the Gamblers

med Ester Brohus | Game for the Gamblers

2010 – Coming Home

Esters 9. Album havde release 4. Oktober 2010, og er blevet produceret af Janus Bechmann. På albummet finder man 10 i intense sange med en ny og anderledes sound.

2006 – The Perfect Way – Best OF

Så er hun tilbage…

Wrong Kind of Living

med Ester Brohus | The Perfect Way – Best Of

2004 – When Time Comes

Det et stadig Ester Brohus som sangskriver på “When Time Comes”. En sangskriverkarriere hun flot og overbevisende indledte på “Poor Pretty Little Me” fra 2001 og fortsatte på “Come to Me” året efter. Hun behøver derfor ikke længere tvivle på sine evner som sangskriver, og “When Time Comes” viser tilmed nye sider af Ester Brohus.

2002 – Come to Me

Ester Brohus er ikke bare en af Danmarks allerdygtigste sangerinder – hun er også en af Danmarks allerfineste sangskrivere. Det slår hun fast med 7-tommer søm på det nye album “Come to Me”, et svingende, rockende nyt country album med 11 fantastiske sange. Så spring glad på Esters “Country Express”…der er fuld damp på turbinerne.

2001 – Poor pretty Little Me

 

 

1998 – Happy to be Lonely

 

1995 – Heart of Desert Longing

Ester Brohus udsender sit 3. Album, “Heart of Desert Longing”. Brohus er for længst blevet en del af toppen i dansk country. Hør F.eks. ” Little White Lies”, single udspillet fra albummet, eller duetten med Anders Blichfeldt, “Blinded by You”. Ester er mere på toppen, end nogensinde.

1994 – the Letter

“The Letter” er titlen på Ester’s opfølger til debut’en for, snart to år siden. Der er ikke tale om stilskift – snarere en udvidelse af den varme musikalske spændevidde. Åbningsnumret “Cry My Heart”, i fint selskab med Søren sko, er ikke til at tage fejl af. “The Letter” placerer Ester Brohus der, hvor hun rent musikalsk, selv ønsker at være.

 

1992 – The Perfect Way

Med denne debut må Ester Brohus anses for at være det nye talent på den danske country scene. Ikke mindst på grund af hendes unikke stemme, men også hendes professionelle og helt igennem uspoleret optræden. Der er absolut ingen tvivl: Ester Brohus vil placere sig blandt de bedste. “The Perfect Way”, som første skæring hedder beviser denne påstand.

X